BAYBY

A márka története, avagy kik vagyunk

A baba születése teljes mértékben megváltoztatja a család életét. Minden más, minden új, minden csak a baba körül forog. Ilyen helyzetben a szülők nem akarnak semmit sem kockáztatni. Szükségük van valakire, akire számíthatnak, akire bármikor támaszkodhatnak, úgy ahogy a baba a szülőkre támaszkodik, nap mint nap. Szükségük van egy tökéletesen felkészült szakemberre, aki tudja, hogy mire van szüksége a babának, aki tudja, hogy mi kell a baba biztonságához. A BAYBY éppen egy ilyen szakember.

A krédónk a csúcsminőség, a tökéletes biztonság, és a minden termékre vonatkozó TÜV típusvizsgálat, valamint az Állami Egészségügyi Hivatal által kiállított forgalmazási engedély. Filozófiánk: csendes segítőtársai kívánunk lenni a babás családnak. Bármikor kéznél kívánunk lenni, hogy a baba időben megkapja azt, amire szüksége van az egészséges fejlődéséhez. A BAYBY egyszerűen a babával együtt növekszik. Mik az ambícióink? Bizalmat kapni Önöktől, hogy részei lehessünk a baba fejlődésének és a szülői gondoskodásnak.

Ennek eléréséhez egyedülállóak kívánunk lenni a kínálatunkkal. A termékeink teljesen biztonságosak, az egészségre veszélytelenek (nem tartalmaznak biszfenol A-t), ezen kívül még szépek is. A termékeink formatervezése eredeti, baráti, pozitív, vidám és bababarát, a használatuk egyszerű, intuitív és komfortos. A termékeink szórakoztatók, sok tekintetben ugyanis eredetiek, egyedülállóak és többcélúak. A cumisüveg melegítővel például sterilizálni vagy bébiételt felmelegíteni is lehet. A sterilizáló megöli a baktériumokat és meg is szárítja az edényeket. Az anyatej leszívóink 2 fázisúak, nagy teljesítményűek és falhasználó barátok... És még valamiben egyedülállóak vagyunk, a munkánkat ugyanolyan szeretettel végezzük, ahogy a szülők gondoskodnak a babáról.


logo-(1).jpg